

Citizen Noise Advisory Committee
Advocacy for the Public - Advisory to the Port
Portland International Airport (PDX)
c/o Noise Management Department
Port of Portland, PO Box 3529, Portland, Oregon 97208

## **MEETING AGENDA**

March 8, 2018 5:30 PM
Portland International Airport Terminal Building
St. Helen's "B" Conference Room

| Agenda Item  | Item<br># | Person<br>Responsible | Expected Results                                | Time<br>Allotted | End<br>Time |
|--|-----------|-----------------------|---|------------------|-------------|
| Introductions  | 1         | Mark Clark            | CNAC introductions                              | 5 min            | 5.35        |
| Adopt Minutes  | 2         | Mark Clark            | Approve prior meeting minutes (if quorum)       | 5 min            | 5.40        |
| ORANG Overhead Continuous<br>Descent Approach - Report | 3         | Phil Stenstrom        | Present findings & Noise Office recommendations | 25 min           | 6.05        |
| OHCDA - Discussion                                     | 4         | Mark Clark            | Committee discusses recommendations             | 25 min           | 6.25        |
| Break  | 5         |                       |   | 15 min           | 6.40        |
| Public Comment and Questions                           | 6         | Mark Clark            | Take public questions and comments              | 30 min           | 7.10        |
| OHCDA – Committee Vote                                 | 7         | Mark Clark            | CNAC vote on OHCDA recommendations              | 20 min           | 7.30        |
| Bi-Monthly Complaint Report                            | 8         | Jerry Gerspach        | Highlight complaint data                        | 15 min           | 7.45        |
| CAC Liaison report                                     | 9         | Joe Smith             | Update relevant CAC items                       | 5 min            | 7.50        |
| Noise Manager's Update                                 | 10        | Phil Stenstrom        | Informational                                   | 10 min           | 8.00        |
| Adjourn  |           | Mark Clark            |   |                  |             |

**Next Meeting:** 

May 10, 2018 / 5.30 p.m. – 8:00 p.m. http://www.portofportland.com/PDX\_Home.aspx

Portland International Airport Terminal Building
St. Helen's "B" Conference Room
7100 NE Airport Way, Portland (Located at PDX)